Första föreläsningen!

by

Hej där!

Idag onsdag den 2 mars hade vi vår första föreläsning. Dagen startade med att jag, Henke o Fabrice köpte varsin kaffe precis innan bussen som kör till skolan kom. Billig kaffe som smakar helt okej, (1000 wong = 7 kr). Iallafall vi börjar dagen med en kaffe i handen, solen skiner, det är första dagen på universitetet, va händer? Jo busschauffören börjar skälla på oss när vi stiger på bussen med kaffet. Han skäller på koreanska, har inte fått tillräckligt med kunskap än för att förstå exakt vad han sade, men det var ganska tydligt att han inte gillade kaffet vi hade handen. Aja det fick gå för den här gången iallfall, som tur va…:P

Första föreläsningen för dagen var koreanska för nybörjare. Den var kort men intressant. Den höll bara på i 30 min. Det kommer att bli intressant att försöka prata med mina koreanska vänner.

Seya

GurraHenke

3 svar to “Första föreläsningen!”

  1. Katta Says:

    Kul att du tar koreanska lektioner. Den koreanska språkkursen som dom erbjuder oss är väldigt intensiv och man har föreläsning varje dag. Och sen rekommenderar dom bara att man ta max 2 andra kurser annars blir det för tufft.

    Förresten när kommer ni o hälsa på mig i Seoul? 😛

  2. Bosse R Says:

    안녕하세요 구스타브,
    희망은 모두 잘 될겁니다. 여기에 스웨덴에서 우리는,하지만 눈이 태양 새들운다 빛나고있습니다.
    당신의 좋은 아, 잘 보살펴주게. 피어 나중에

    인사말
    Bosse

    • milkywei Says:

      안녕하세요 Bosse! 희망은 모두를 잘 당신과 함께! 날씨 스웨덴 창녀를 만나서 좋은됩니다. 지금은 날씨가 좋다가됩니다 말 그대로 14도 오늘은. 그리고 그것은 단지 더 좋아지고 유지합니다. 이제 다시 초보자를위한 한국어 버지니아합니다. 건강 하시길!

      헨리 구스타보

Lämna en kommentar